divendres, 21 d’octubre del 2011

MUC: Programa #3 (T2)


Ja hem penjat el podcast per sentir el programa d'ahir, dijous 20 d'octubre. Cliqueu aquí per baixar-vos-el.

En la primera part del programa d'ahir vam repassar l'actualitat del món del futbol amb les seccions d'Efemèrides, l'Ovació i la Xiulada, i la Toia del futbol, en la que vam recordar a Xavi Escaich, un jugador que tenia tots els números per aparèixer un dia o altre al nostre programa...

Com ja ve sent habitual ara que encara fa poc que hem estrenat temporada, ahir vam inaugurar una de les poques seccions que ens quedaven per presentar en públic: "El Proper Rival", conduida pel nostre inseparable company a cada programa, en Marc Miret.

En la segona hora de programa, vam debatre amb nous convidats com en Quim Delclòs o en Bernat Puig, sobre la jornada passada de Lliga, el partit de Champions contra el Viktoria Pilzen, i sobre les sensacions de cara als propers partits del FC Barcelona. Els punts forts de la tertúlia van venir sobre qüestions com ara si el Barça no està oferint tot el seu potencial ara que no està guanyant per golejades contra rivals molt inferiors, o què li va passar a Messi contra el Viktoria Pilzen, on no va trobar porteria per molt que ho va intentar.

Si voleu saber com va anar, baixeu-vos el podcast de la setmana de Marca't un Canyu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada