divendres, 27 de gener del 2012

MUC: Programa #12 (T2)

La tertúlia esportiva de Ràdio Ateneu del Clot va tornar ahir, com cada dijous, per analitzar la tornada dels 1/4 de final de Copa del Rei. Podeu escoltar el podcast amb el reproductor que teniu a continuació (també conté un enllaç de descàrrega per si el voleu baixar):

Ir a descargar

Accidentat 12è programa de la 2a temporada, on la llum va decidir marxat mentre preparàvem el guió i l'equip de so a l'estudi una hora abans. És per aquest motiu que si us baixeu el podcast, noteu que de tant en tant, hi ha petits salts en la veu. Demanen disculpes per aquest motiu aliè a nosaltres.

Parlant pròpiament dels continguts de l'emissió d'ahir, en les "Efemèrides" hem recordat alguns fitxatges del Barça més estrellats que estel·lars, i hem tingut un "Noticiari Surrealista" per sucar-hi pa. Per segona setmana consecutiva, el Pau Nicolau ens ha dut "El Tapat".

En la tertúlia de la segona hora, hem fet un debat sobre el clàssic de tornada dels 1/4 de la Copa del Rei, que va acabar amb empat a 2 i polèmica arbitral. Els tertulians aquest cop van ser uns grans Jordi Sant, Anna Duch i el mateix Pau Nicolau, que van fer un anàlisi de tots els punts calents sobre el partit.

Si voleu escoltar tot el que vam dir al programa, premeu el play o descarregueu el podcast.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada