divendres, 2 de març del 2012

MUC: Programa #17 (T2)

El programa d'aquest dijous ha tingut una primera part de seccions en un format exprés, ja que el nostre col·laborador número 1, el Marc Miret, no ha pogut acompanyar-nos i ens faltaven mans per controlar-ho tot. Podeu escoltar el podcast amb el reproductor que teniu a continuació (també conté un enllaç de descàrrega per si el voleu baixar):

Ir a descargar

En el nostre petit recordatori per les "Efemèrides" de la setmana, hem parlat del segrest de Quini, de l'operació de cor de Cruyff, i de la celebració del 1r aniversari del Marca't un Canyu.

També hem repartit "l'Ovació i la Xiulada" als protagonistes d’aquests dies al món del futbol, i hem parlat de Dugarry a "Les Toies del Futbol", un futbolista que sempre ha generat controvèrsia entre els seguidors d'aquest esport que no es posen d’acord en si era un bluf, o realment va ser un gran jugador que va tenir mala sort.

Al debat d’aquest 1 de març, hem parlat del partit de Lliga al Calderón amb la victòria treballada per 1 a 2 del Barça, de la propera jornada dels blaugrana, i hem fet especial esment al Madrid vs. Espanyol, ja que ens ha visitat un seguidor de cada equip. També hem xerrat una mica de la Champions League i els partits de tornada dels ⅛ de final, i de la possible marxa de Mou a Anglaterra quan acabi la temporada.

I a l'estudi ens ha acompanyat un pòquer de cracks, com són el Quim Delclòs, l’Àlex Santaló, el Rodrigo Barahona i l’Albert Batlle.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada