divendres, 23 de març del 2012

MUC: Programa #20 (T2)

Encetàvem el Marca’t un Canyu esperançats i contents perquè realment la Lliga pinta millor que mai, tot i que cal ser prudents. El Madrid li ha donat vida al Barça, i tot i que s'ha d'anar a poc a poquet i confiar molt en aquest equip, en 72 hores tot ha donat un gir i ara sembla que no està tan clar allò de que aquesta Lliga, no la guanyarem... (podeu escoltar el podcast amb el reproductor que teniu a continuació que també conté un enllaç de descàrrega per si el voleu baixar):

Ir a descargar

I amb el somriure a la cara de tota la culerada, hem volgut celebrar l’estat d’il·lusió general amb unes "Efemèrides" força sorprenents, "Ovacions i Xiulades" merescudíssimes, i a "Les Toies del Futbol", avui canviarem una mica el perfil de jugador desastre del que parlem habitualment, i ens hem centrat en un jove valor que es va quedar en promesa, i va perdre la joventut i el valor pel camí.

Al debat d’aquest 22 de març, hem parlat de la retallada de punts al capdavant de la Lliga, de com pinten les coses a partir d’ara, de sensacions, de polèmiques... i també de la Champions i el partit d’anada dels ¼ de final contra el Milan, i el rècord de l'extraterrestre Leo Messi, amb 234 gols que l'han convertit en el màxim golejador blaugrana en competició oficial.


I per debatre de tot això, hem convidat a uns bons tertulians a l’estudi. Ells són l’Àlex Santaló, el Pol Bolíbar, el Quim Delclòs, i com sempre, el Marc Miret. Tot sota l'atenta mirada de l'Oriol Caño a la conducció del programa, i del David Gutiérrez als controls de so.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada