divendres, 13 d’abril del 2012

MUC: Programa #21 (T2)


Tornem després de 15 dies de descans amb molta energia renovada, i alegres perquè el Barça ja està a 4 punts del Madrid.

Bé, la veritat és que no ens enganyarem i alguns il·lusos confiàvem amb què l’Atlético ens apropés una mica més al Madrid, però al final amb l’1 a 4 del Calderón, va baixar una mica el souflé... però tot i així estem allà, apretant al Madrid, així que l’esperança és l’últim que es perd (podeu escoltar el podcast amb el reproductor que teniu a continuació que també conté un enllaç de descàrrega per si el voleu baixar):
Ir a descargar

I amb les ganes de viure intensament aquest tram final de lliga que s’ha apretat molt, i d’encarar les semis de Champions, avui podreu escoltar unes "Efemèrides" divertides. Tindrem "Ovacions i Xiulades" als protagonistes de l’actualitat futbolística, ens visitarà el Pau Nicolau que ens descobrirà noves perles del panorama europeu en el seu "Tapat", i a "Les Toies del Futbol", ens introduirem en la bonica història del fill d’un mite del futbol i el barcelonisme.

Al debat d’aquest 12 d’abril, parlem de la retallada de punts al capdavant de la Lliga, de com pinten les coses a partir d’ara, de sensacions, de si els que abans deien que no la guanyaríem ara diuen que si, de si el Madrid té pressió, si el Barça ha de guanyar-ho tot...

Buf! Una feinada de por el que tenim per endavant, així que no us ho perdeu. Ah, i me’n descuidava, però també fem debat sobre la Champions i unes semifinals que per fi, i ja era hora, fan olor de Champions de debò.

I per parlar de tot això, hem tingut a bons tertulians a l’estudi. El Pol Bolíbar, el Quim Delclòs, i el Pau Nicolau.

Com sempre, conduint el programa durant una bona hora i mitja de futbol, L'Oriol Caño amb l'ajuda inestimable del Marc Miret i del David Gutiérrez "Guti" als controls de so.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada