dilluns, 14 de maig del 2012

MUC: Programa 25 (T2)

Aquí teniu el podcast del 25è programa de Marca't un Canyu d'aquesta temporada, en un dia especial per l'estrena al 89.5 de l’FM a Barcelona i rodalies. Si, si, hem canviat de casa, tot i que seguim sent Ràdio Ateneu del Clot, però ens hem traslladat i ara ens podeu sentir en FM.


Nosaltres estem molt emocionats amb el canvi i esperem que als habituals us agradi poder-nos sentir des d’una ràdio i no davant de l’ordinador, i als que ens enganxeu a partir d’ara i no ens coneixíeu, esperem que us fem passar una bona estona de futbol i us afegiu a la gran família del Marca’t un Canyu.

Els que sigueu de fora de Barcelona, ens haureu de seguir escoltant via ordinador en streaming, però esperem seguir comptant amb vosaltres com sempre.

I en un dia d’estrenes, també vam decidir canviar una mica l’espai de seccions, i encetar un cicle d’entrevistes que hem obert, en aquesta ocasió, amb la visita de Rubén Izquierdo, un periodista esportiu perico que ha publicat fa pocs mesos un llibre, el "Sinfonia Inacabada". Amb ell, hem xerrat de la seva obra i de l’actualitat de l’Espanyol. Perquè després digueu que només parlem del Barça!

Amb el Rubén Izquierdo (el del centre de la imatge)
i el seu llibre "Sinfonia Inacabada"

La tertúlia habitual, ens va portar l’anàlisi del post-derbi entre Barça i Espanyol, l’adéu de Guardiola, el mercat de fitxatges que s’obre molt més aviat que mai. I han parlat de tot això i més al programa, l’Albert Batlle, el Pau Nicolau, i el nostre entrevistat estrella, el Rubén Izquierdo.

Un dia més, vam intentar moderar el combat d’opinions entre pericos i culés, un servidor, Oriol Caño, comptant també amb l’ajuda inestimable del Marc Miret, i del David Gutiérrez "Guti, a les vies de so.

Entre els 3, vam gaudir com nans d’aquesta nova casa que ens acull, i esperem que amb el podcast, passeu una bona hora i mitja de futbol... bé, potser una mica menys, perquè, errors del primer dia, no vam poder gravar el podcast fins passats 20 minuts de programa. Disculpeu-nos. Típic error de novells emocionats per emetre des d'una ràdio de veritat. ;)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada