divendres, 14 de setembre del 2012

MUC: Programa #01 (T3)

Estrenem temporada al Marca’t un Canyu i ens fa molta il·lusió que torneu a ser a l’altra banda de la ràdio per sentir-nos.

Aquesta serà una temporada carregada de novetats, i la primera, que el programa durarà 2 hores i ens hi estarem cada dijous, de 20h a 22h. 2 hores setmanals en què us oferirem i tindrem una mica de tot.


Avui començarem amb una ronda de seccions, amb les nostres Efemèrides, i l’Ovació i la Xiulada als protagonistes de la setmana. Repesquem també el nostre Noticiari Surrealista, que teníem una mica abandonat des que vam arribar al 89.5 FM, i Les Toies del Futbol, ens parlen d'un danès que va ser un fracàs al Camp Nou. De fet, ni el va trepitjar pràcticament.

En la segona part del programa, farem l’habitual debat en que m’acompanyaran el Quim Delclòs, un clàssic de les nostres tertúlies, i l’Oriol Cortés, el nou fitxatge del programa.

A la part final, estrenem una secció multiesport en la que repassarem totes les notícies destacades de l'última setmana en el món de l'esport, més enllà del futbol de Barça i Madrid, que ja tractem prou a les tertúlies.

I un curs més, un servidor, Oriol Caño, el Marc Miret, i a les vies de so i controls tècnics, el Guti, provarem de fer que aquest programa us agradi i us entretingui força!

Així que amb aquest podcast, donem per començada aquesta 3a temporada del Marca’t un Canyu que esperem que ens porti molts èxits!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada