divendres, 5 d’octubre del 2012

MUC: Programa #04 (T3)


Hola, com aneu? Ja teniu el cuquet que us remou pensant en el clàssic i en la possibilitat de sortir a 11 punts del Madrid?

Nosaltres si que estem nerviosos, així que per calmar una mica l’ambient, us hem preparat seccions refrescants i us hem portat uns convidats de luxe per a la tertúlia, en què parlarem molt i molt de l’esperat clàssic.



A l’espai seccions, hi tindrem Efemèrides sobre bàsquet, Ovacions i xiulades als protagonistes de la setmana, una mica de notícies surrealistes, i les toies del futbol en les que avui parlarem d’Edwin Congo, un bluf del Madrid. A veure si així els hi porta mala sort de cara a diumenge... 

A la segona hora, tindrem debat en clau Barça-Madrid, amb 2 convidats excepcionals: l’Anna Duch, i el Roger Xuriach, redactor de la revista Panenka.
I a la part final, repassarem les millors notícies poliesportives de la setmana, que ens fa arribar el nostre nou col·laborador, l’Oriol Cortés. 

I entre l'Oriol Caño, el Marc Miret i el Guti, l'equip que fa possible el Marca't un Canyu, intentarem que passeu unes bones 2 hores de futbol tot escoltant el programa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada