dissabte, 13 d’octubre del 2012

MUC: Programa #05 (T3)


Bones!
Com heu passat la setmaneta post-clàssic? Us va deixar prou contents el partit contra el Madrid? Mereixíem més? Empat just? Us va agradar el joc del Barça? I el del Madrid?

Tot això i més ho respondrem avui al Marca’t un Canyu. I és que encara que sigui dijous, un clàssic dóna per parlar-ne durant dies. A més, com que ara ens ve un desert futbolístic amb l’aturada per seleccions, d’alguna cosa hem de parlar perquè sinó la setmana se’ns farà molt llarga.


Però mentre esperem al debat per respondre totes aquestes preguntes, primer destensionarem l’ambient amb una entrevista amb 2 cracks que han publicat enguany un llibre/còmic ple d’humor, titulat “Me Gusta el Futbol” i que relata les manies i situacions típiques amb que es troba tot bon aficionat al futbol. 

Ells són l’Adrià Serra i l’Àlex Santaló, i vindran a explicar-nos una mica de què va el llibre, com el van fer, i un munt de coses més.

Marc Miret, Adrià Serra, Àlex Santaló i Oriol Caño, 4 catacracks!
A la tertúlia d’avui, 11 d’octubre, parlarem de la ressaca post-clàssic encara que hagin passat 4 dies, perquè encara hi ha coses en el record que volem posar sobre la taula. També parlarem d’Eric Abidal i d’altres temes en clau blaugrana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada